22.01.2013., 20:22
|
|
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
Autor goranmw1
Dakle, nabavljam SSD pa me zanima koji bi bilo najbolje uzeti. Vidim da ima hrpa tema, razvrstano po proizvođačima i sl., ali meni treba konkretan odgovor i objašnjenje zašto baš taj.
Trebao bi nešto kapaciteta 120 GB, cijena do 1000-1100 kn. Sukladno tome, gledao sam Intel 520 120 GB pa me zanima je li to trenutno best buy ili je to neki drugi. Ukoliko se bolje isplati uzeti neki drugi, skuplji, kapacitetniji, prihvaćam i takve sugestije.
Isto tako, treba mi i neka ladica za njega. Uključene su svi web shopovi i trgovine na području Zagreba. Hvala na prijedlozima.
|
Ako napišeš u što ćeš ga staviti i dobiješ odgovor što je best buy u tvom slučaju, misilm nema smisla staviti ultra brzi disk ako ćeš ga koristiti npr. na pločama SATA I generacije ... Osobno imam intel 330 koji je SATA III i koristim ga u SATA II notebooku (Elitebook 8530p) jer nije bilo SATA II diska od 120 GB za te novce (dobio  )
Citiraj:
Autor Forace
Ma ne to. Nego taj ICy dođe sa tim eksternim enclosurom, sad to se može koristiti za USB optikaner (izvađen iz laptopa) ALI da li se može i taj ICY koristiti sa tim enclosurom svojim pa dobiješ USB 2.5 HDD? Znači ja bi uzeo taj paket i u njega stavio HDD ali ne bi mjenjao optiku u početku u laptopu  .
Znači samo u taj ICY stavit 2.5 HDD, dal to daje USB HDD  . (i znam da su 2.5 usb ladice od 80 - 150 Kn max ..., al ovo daje više potencijalnih opcija).
|
Kasnim 40 dana sa odgovorom, puno posla. Pa ako još te zanima, da može, samo koji je smisao ? Pogotovo ako ide u njega SSD  Dobro vjerovatno misliš staviti "mehanički" disk, ali koliko puta ti treba optika ?
Tvoja posla  Da, možeš.
Zadnje izmijenjeno od: tor. 23.01.2013. u 08:02.
|
|
|