Citiraj:
Autor trucky
Pa nisu mi baš bitne TOP peformanse... uzimao sam tadašnji AM3 upravo iz razloga kako bi u neko naredno vrijeme nadogradio na postojeću matičnu... Čitajuć iz ovih postova mogao bih možda stavit 8gb 1600mhz + 7770 ili 7850 i otključat četvrtu jezgru s tim da bi to zahtjevalo neko jače hlađenje procesora obzirom da na idle-u temperatura 33°-35°, a kad ga upregnem preko aide (stress test) nakon 3 minute CPU je na 55° dok su jezgre na 50° s tim da je računalo zatvoreno u kućištu bez pravih otvora (zbog prašine) i kao što sam već rekao kućište je sranje tako da nema svoje rashlađivanje...
|
pa bio bi red da bar za 100ćuna uzmes neki rabljeni cpu kuler il novi za 200 i vis, zavisi od raspolozenja i prilike
@shantech ma znam, sam sam ocekivao da ces ga nafilat sa top performanse dijelovima za te pare
da sam na tvom mjestu htio bi makar vidjet jel se moze otkljucat 4. jezgra, obavezno, pikati na oglasima x4 ak ne ide ili novi ak najdes povoljno
odma grafulju jacu, jer ova tvoja je stvarno smijesna (kad stavis jacu neces htjet nista ni mjenjat :P )
i ddr3 8gb obavezno doj je ovak jeftin, one svoje 2x 2gb il ostavi za neke jeftinjak kante ili prodaj za 100kn
i sacuvas pare za prelazak na novu platformu, ko zna kolko ce trajat ovi socketi od AMD-a i 1155 od Intela, pa odlucis kad vidis koliko si zadovoljan performansama stare pile

bar da vidis sta moze komp kojeg imas dok ne odes na novi
kuciste onda otvori, poslozi kablove, vezicama, pogledaj malo slikice na forumu kak decki rade il gugl
prasine ne smije bit uopce, mali kompresor, 5min posla
a zvuk, hmmmm, na daljinu ovak tesko, zato nadji nekog frenda malo potkovanijeg, mozd je stvarno nest sa plocom, ak si ustekao sve kak treba
edit... mislim da kolega Enter Sandman mijenja proc (x4 620 jer kupuje novi pa ga pitaj za dil ak ne otkljucas svog)