Citiraj:
Autor Burko
kad smo vec kod jacine WIFI-ja, koji je jaci? siemens ili thomson, ovo sto sada tcom/iskon daje?
pitam ne bezveze, jedna zena uzela kceri i sinu napokon wifi kartice, signal ocaj  . ajd da ima udaljenost, do sobe maloga ima cca 7 metara i jedan zid, do njene sobe ima recimo metar vise te isto - zid. no signal toliko los da je to strasno...........
pa ono, jel bi se dobio sta sa siemensom 763? sada zena ima thomsona, jel bi se isplatilo ici na siemensa, ima kakve razlike u jacini WIFI-ja?
|
Mislim da je veći problem u položaju kompova i antena. Ako drži komp zagrađen između stola i zida, da antena nema ništa prostora oko sebe, ništa čudno da ne hvata. Nek nabavi antene kao što je imala WF-511, ako je već takav raspored. Ljudi imaju potrebu kante staviti nekamo pod noge i zagraditi svakakvim glupostima pa se događaju takve stvari.
Inače, imao sam (imam) oba routera i jednako mi hvataju po kući.
Trenutno je Thomson na liniji (na polukatu). Podrum i dvorište imaju dobar signal, prvi kat i tavan također, u koji god dio kuće da dođem. Ista stvar je bila sa Siemensom. Isprobano s PCI karticama, USB i PCMCIA, sve radi bez pucanja ili smetnji.
Citiraj:
Autor ToroRosso
sutra mi istice mj dana od kada sam predao zahtjev za prelazak na t-com.. naravno da se đubrad nije javila u tih mjesec dana iako sam pismeno doma dobio da ce se javiti u roku od mj dana tako da me zanima dal ih ima smisla kontaktirat ovaj tjedan il jednostavno da cekam da mi se jave?
uzeo sam novu liniju za koju se navodno ceka nesto krace nego kada se prelazi preko postojece.. barem je tako teta u t-comu rekla 
|
Mene isto nisu kontaktirali nakon isteka ugovora. Možeš čekati da te nazovu, ali sumnjam da će se to dogoditi. Zvao sam ih nekoliko puta da se informiram oko ponude za produljenje, ali nijedan poziv od njih nisam dobio osim automatskog upitnika kako sam zadovoljan uslugom SZK.