koja suluda rasprava..
2. surfat znas i sam pa si malo proguglaj koliki im je minimalni upload..
3. onaj tko skine par gb mjesecno (to je jedan film zapravno, al ajd, valjda ima takvih..) kakve oni pak koristi imaju od karme.. pa koliko takav moze skupit karme? sad ce valjda lakse, tako da nikako ne mogu shvatit ideju..
cemu pridonosi? kako pridonosi? dobije uploada za to? moze si obrisat hnr za taj jedan film? eto, zbilja mi nije jasno, pa se zato toliko cudim..
takvom korisniku pase ko naruceno da skine jedan film, odseeda 72h i adio mare.. sljedeci mjesec se opet vrati i gg.. kakva karma tu? koliko i sto s njom..
4. ne kuzim nis napisano pa neznam sto odgovorit.. ugl, samo je dobra volja nekog da vrati nesto na reseed.. neznam kakve sad tu veze ima neki staff?
5. ? jel ti to vuces mene za jezik? provociras? koji je cilj tog pitanja? procitaj ponovno sto sam napisao pa kad zbrojis 2 i 2 vidjet ces da sam napisao da cu na thru skinut neki pack serije jer mi je zgodnije tu sa uredjenim titlovima i sa normalno unraranim fajlovima, a ne debilana na partisu gdje su serije rascjepkane i zararane.. citaj sa razumjevanjem i pls i odmah upozorenje da me ne vuces za jezik i ne potices flame..
a da jos napomenem kako sam ne jednom skidao neki pack na partisu sa 30-40 seedera, a brzinom downloada oko 100 kbs, do na thru sam ne jednom skidao pack sa ispod 10 seedera, a brzinom maximalnom.. opet zbroji 2 i 2 pa mi objasni kako broj smecarskih korisnika cini tracker boljim lol..
shvati i da je partis veliki tracker koji zaradjuje solidno novaca i zbog toga ima slabu (jedva postojecu) kontrolu jer im nije u interesu..
7. ok pomalo shvacam da si spreman za flame.. odustajem..
pa jbte koji kurac je vise s ljudima.. na svakom koraku, na raznim forumima svima je do nekog nadjebavanja i prepucavanja.. pa ako nemas nesto pridonjet raspravi ne raspravljas se .. jebo vise trolanje i potezanje za jezik.. pa zar su ljudi toliko isfrustrirani..
kakvo srce demet!
samo znam da je pred 10 min zavrsila tekma nase nacionalne najuspjesnije vrste i da ce taj torrent bit na upladu za kojih 2 sata, rascjepan na 2 poluvremena tako da se moze vec za 30 min gledat utakmica.. i tako svako prvenstvo i to godinama.. ne zahvaljujuci tebi ni meni, niti 200k usera na partisu vec samo jednom timu uploadera..
a ti nastavi kukat jer nemozes 72 sata odsedat pa ti je kriv neki tamo staff jer ce ti uzet neku tamo karmu??
pa daj mi nick da ti dam tih 100k karme pa da budes najsretniji na svijetu..
isprike moderima, jasno mi je da prelazim granicu, moze slobodno delete, al vise mi je pun k jazavaca koji bi se prepucavali i dosadjivali..
das ljudima nesto besplatno, oni ce kukat.. pa kakav telac moras bit !!