View Single Post
Staro 21.01.2013., 22:39   #29867
the55mic
Registered User

the55mic's Avatar

Datum registracije: Apr 2011
Ovaj video mi je ofišl najbolji ikad, neviđen skill, brutalan bajk i gotovo vanzemaljska vožnja.... Lik je bog.... ajme ne mogu ga se nagledat, thank u Sile for sharing this
Skinuo je s trona (mog) onaj video što je Vuco davno bio stavio kad se ona dva lika ganjaju po singlici, isto nešto tipa 140hoda (neki trail centre, nešto se zove brijem), nisam sad na lapu svom pa ga nemam na fav'sima da repostam.
Još jednom, omg!!!! :O

EDIT: Za manuale ne znam dal je lakše, jer ih neznam radit još dobro da bi ih mogao usporediti na takva dva bajka, al wheelie i skakutanje je definitivno lakše na lakšim "tvrđim" trail fulkama i ovo pričam iz iskustva....
Moj je cca 15 kg trenutno, nešto sitno preko i znam kak je na njemu wheelie i bunny, pa kad mi je destro dao svog novog pitcha od dakle cca 13kg, povukao bajk ko sivonja (ko svog inače) i odletio dobrih 30-40mm u zrak na mjestu, tolko da sam se i sam prepao jer nisam to očekivao...
Razmisli i sam, vučeš ili 4kg (karikiram) od napred u zrak, pa 8kg od iza i centar ili vučeš sidro ... Kaj je lakše?

Zadnje izmijenjeno od: the55mic. 21.01.2013. u 22:47.
the55mic je offline   Reply With Quote