View Single Post
Staro 21.01.2013., 19:15   #1905
intel freak
Premium
Moj komp

Datum registracije: Mar 2009
Normalno da uspoređujem pa neka ima thr 10k usera od kojih 100 aktivnih zato je tako kako je 10% torrenta je mrtvo, x torrenta je 1 ili par dijelitelja ako se ide skidati teško da se doživi pa neka

na partisu ima jako jako puno loših ali ih ima zato je tako kako je
moj na partisu 4xx GB up, 8x GB down pa što jel to ima kakve veze???
pogledaj samo bivši demonoid usera ko u priči 90% njih nema pojma što je HaR i sve ostalo pa se skine po 100-1000 dijeljitelja iako dosta imaju limitirano pa se skine brže nego na šugavom thr nadam se da ti je sada jasno jer ako želiš imati u maloj državi samo dobre usere e onda je to thr aktivnost 0 bodova, teško uopće bilo što skinuti starije ako ideš tražit reesed načekaš se onda ti još staff što siluješ reseed pa moram 3 mjeseca čekam da dođe netko i dok dođe ne mogu se spojiti jer još pola nema povezano pa mi onda reci čemu takav torrent tracker

ja ne kukam za nekakvu karmu nego nije fer prema onima koji skine par GB mj. i da ti koji ne mogu skupiti 50k kroz pola godine nije fer za te ljude a to što ne vjeruješ dao bi ti nick ali znam da ću u sljedećih 24 dobiti ban jer takva je politika thr barem su poznati po tome da ne idem u detalje staffa što se pisalo na njihovem forumu pa do...
intel freak je offline   Reply With Quote