21.01.2013., 16:38
|
|
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Autor geronimo_2
jel mi moze netko dat dimenzije tog predloska. samo da znam, ako ubodem SSD bez tog kita pa da napravim od plastike il necega jer pretpostavljam da se radi samo o nekom komadicu bezveznom.
btw meni ce to ici u edge e125 koji je 11" lap pa mozda to i ne treba, ali nisam provjeravao.
btw moze mi neko ukratko objasnit na kom principu funkcionira enkripcija u seriji 840. dali pita pass neki kad se pali komp ili?
inace koristim TrueCrypt, ali ako je ova on-board enkripcija od 840tke dovoljno dobra kod krade lap-a da se nemoze do podataka, mozda bih isao na 840 basic seriju jer je lap ionak dosta spor pa da ga ne koljem sa T C-om
dali je netko ugradivao vec seriju 830/840 u edge laptope (e120, e125, e325,...) da mi potvrdite da vam fercera jer mi nitko nemoze potvrdit dali doticni ide ili ne u lap. cak sam zvao i lenovo podrsku i nula bodova :-(.
edit: po stranicama od samsunga-a ispada da non-pro verzija nema enkripciju, bar se doticna ne spominje nigdje :-(.
|
Nemam vise podlozak jer sam ga ugradio u laptop, a s 840 pro nisam niti dobio nikakav kit. Sto se tice dimenzija 2 milimetara sirok i velik ko sam SSD, da nadoknadis razliku izmedu 7mm i 9mm.
Da s postavljenom sifrom u biosu prilikom boota bi te trebao sifru pitati.
|