Citiraj:
Autor Bono
S notebook kitom dobijes i mali podlozak koji stavis ispod diska kada ga ugradujes u laptop, bez toga ne bi sjeo na mjesto, naravno to govorim o klasicnim laptopima ne ultrabookovima u koje ide 7mm debljina diska.
|
jel mi moze netko dat dimenzije tog predloska. samo da znam, ako ubodem SSD bez tog kita pa da napravim od plastike il necega jer pretpostavljam da se radi samo o nekom komadicu bezveznom.
btw meni ce to ici u edge e125 koji je 11" lap pa mozda to i ne treba, ali nisam provjeravao.
btw moze mi neko ukratko objasnit na kom principu funkcionira enkripcija u seriji 840. dali pita pass neki kad se pali komp ili?
inace koristim TrueCrypt, ali ako je ova on-board enkripcija od 840tke dovoljno dobra kod krade lap-a da se nemoze do podataka, mozda bih isao na 840 basic seriju jer je lap ionak dosta spor pa da ga ne koljem sa T C-om
dali je netko ugradivao vec seriju 830/840 u edge laptope (e120, e125, e325,...) da mi potvrdite da vam fercera jer mi nitko nemoze potvrdit dali doticni ide ili ne u lap. cak sam zvao i lenovo podrsku i nula bodova :-(.
edit: po stranicama od samsunga-a ispada da non-pro verzija nema enkripciju, bar se doticna ne spominje nigdje :-(.