View Single Post
Staro 21.01.2013., 14:22   #1903
intel freak
Premium
Moj komp

Datum registracije: Mar 2009
nije u tome fora nego je da staff thr nema drugog posla nego kako zeznuti usere jer ovo nema smisla ja imam preko par TB uploada i nešto sitno karme bodova jest da ju koristim ali ne mogu sakupiti100k karma bodova kroz noć nisam Harry Potter

samo pogledajte partis otvoren slovenski torrent tracker ili npr mojblink i sl. kako oni uspijevaju a thr ne pa jednostavno user koji će dijeliti taj će to raditi i dalje onaj koji neće taj neće nikada problem je u tome što thr gura na nekakvu elitu a bolje bi im bilo da otvore free registraciju da urede usere koji rade HaR i sl. budu limitirani na skidanje i nevidljivi na torentima da se ne bi dešavalo da dobar korisnik ode jer 5 korisnika loših na dijeljenju koji ne dijele pa makar i korisnik bio limitiran na dijeljenje od 1 kB/s kroz skidanje nekog filma od par GB podijeliti će nešto danas sutra možda bude digao kakav torrent fora je u tome što po forumima svaki drugi post traže thr a to su svi oni koji su već imali jednom ili više puta korisnički račun i samo se stalno vrti iz praznog u šuplje jer ako se pogleda globalno najbolji torrent trackeri su oni koji imaju masu korisnika loših i dobrih i otvorene registracije jer i loš korisnik je dobar korisnik

evo još "malo" pa ide i optika kod hrvata možda bude nešto

ista stvar kako i sa PDV povečaju zarade nešto ljudi s vremenom poćnu shvaćati da troše više pa polako manje troše i opet država nakon par godina na istome a PDV ostane napravili ništa to će uraditi i staff thr ništa samo razljutit ljude koji ne mogu da skidaju po par TB na dan i imat e-peni* na top 15 i koliko već nego ljudi koji mjesecima sakupljaju karma bodova da nedaj da crkne hdd da dobije HaR

"jer opće poznato je da se bakar troši sa bandwithom, a niko ne želi ostat bez kabela"

haha dobra dobra
intel freak je offline   Reply With Quote