Tema: Moto dealeri
View Single Post
Staro 06.06.2005., 13:11   #31
marac
Premium

marac's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Citiraj:
Originally posted by LorD ClockaN
ZX10 je brutalni stroj koji je istih perfomansi kao i ostale hiljadarke, ali to na vozača prenosi sa puno vibracija i buke i zato misliš da je jači od drugih.

Probao ja...

Honda je najkvalitetnija i najlakša za vozit, jakon nje je suza, pa yamaha

Opet je to sve stvar ukusa
ZX10 sam probao i ja i to cak jednog od prva tri komada koja su bila dosla u Hrvatsku Sa serijskom spuljom nije nesto bucan ali najveci mu je minus sto nema amortizer volana sto po nasim cestama zna biti kobno, desilo mi se to da nakon izlaska iz zavoja naletio na udubinu na cesti i zadnjim naporom uspio zadrzati volan. BTW. vozio sam ga ko pickica jer samo onda imao samo 1500km-a prijedenih na ozbiljnijem motoru ali usprkos tome ostao sam zapanjen i zakljucio da je to za moje godine i iskustvo i gluposti koje me puknu s vremena na vrijeme definitivno prejak motor za mene.

Inace amortizer volana sam bio isprobao na Cagivi Mitu i Suzi RGV250 i definitivno olaksavaju voznju.

Sad o kvaliteti Honde nemogu bas pricat jer neznam kakva je situacija, jedino sto sam imao od Honde je NSR-ka koji je bila kvalitetnija od ostalih cvaji te kubikaze ali je i bila nesto slabija/sporija.

Sada u sedmom mjesecu imat cu priliku malo izvozati R1 iz prosle godine (dolazi frend iz Rijeke) pa ce to biti drugo iskustvo s nekom hiljadarkom, potom ostaje jos Suza za probat i nadam se tvoj CBR pa makar morao ici do Lošinja

marac je offline   Reply With Quote