Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 21.01.2013., 12:40   #5474
BladeRy
Premium
Moj komp

BladeRy's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
@fatal

Gledao sam stream jednog lika sa monkom. Kad mu dosadi solo, lansira 4 klijenta, 4 monka, broadcasta input isti na 4 lika i koristi 4 LootAlerta da zna ako je nekom pao legendary.

To ti je farmanje. Ja u 2h imam mozda 2 legendarya (koji su smece), a provedem i po 12h da ne padne nijedan. On ima sve moje dropove x4 (em su mu likovi P85+).

Sa x4 drop rateom farma i prodaje na AH/RMAH, defakto unistava igru. Em to vise nije igranje i uzivanje ili razbibriga. To je postao posao, i to vrlo unosan jer ekipa daje bolesne pare za iteme. Cim imas otvorenu mogucnost zarade, igra je postala farma za botove.

@Garo

Oni su savrseni sistem korporativne politike. Ne slusaju fanove, rade na svoju ruku, vrijedjaju fanbase, samo guraju vani DLC i puste lazi i dok ide - ide.
ME sa DLCem, a blizzu to ne treba, deru ljude na RMAH.
Efektivno samo odbijes od sebe fanove, jer ih nije briga, on ce placu dobit, a fanovi neka se gone, jer ako ti ne kupis igru, on ce sa marketingom koji obecava brda i doline prodat to govno od proizvoda i samo nastavit po svome.
Steta sta na igre ne radi zakonski dio laznog marketiranja. Po starom gameplay clipu od D3 sam mislio da ce bit ohoho toga ingame, jest da su rekli da to nece bit finalni proizvod al opet. Isto sa ME3, obecano puno toga, sve lazi. Epic conclusion, samo ne kaze "epic bad conclusion", i sta je nabolje, nije ni conclusion.

Sad se uopce ne pitam zasto pokrenem minecraft i sa kojim prijateljem na serveru tucemo kamen i smijemo se kad nekoga ubije creeper.

Zadnje izmijenjeno od: BladeRy. 21.01.2013. u 12:49.
BladeRy je offline   Reply With Quote