Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 21.01.2013., 12:31   #5471
Fatal
kenova?
Moj komp

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor BladeRy Pregled postova
Kratko.
Nece.

U dugo.
Nece jer bi ekipa da boss ima ista veci drop rate, samo radila boss speedrun, znas i sam da imas checkpointe ispred bossova, i da mozes u 10min proc 4 chaptera bossova. Efektivan speedfarm, sad zamisli botove sta bi tu radili i unistili iovako vec ekonomiju na rubu.

Em uzmi u obrzir AH i RMAH, da je veci drop, manja je vrijednost itema, manje ce dizat love igracima i manje ce bit u njihovoj blagajni (mislim na RMAH).
Buff dropova koji je bio je samo panic patch, jer je bio toliko nizak za stare legendarye da nije bilo normalno, a itemi smece cak ako ubodes malne perfect roll.

Smisao diabla po Blizzu vise nije grind itema, nego njihova prodaja (na AH/RMAH).

Ekipa sad svrsava od spomena na 400% buff dropratea za recepte. 400% na 0.00001 drop shansu je 0.00004, sta je nekome razlog za slavlje...
Moglo bi se tome doskocit da treba recimo ubiti 15 ili 20 elita prije samog bossa, u protivnom nema veceg drop-ratea... Ali ima bit da nema interesa za tim...

A vezano za botove, sam Blizzard je kriv. Ionako mi se cini da hrpu itema sto ekipa kupuje kupuje upravo od botova - pogotovo set itemi. Ono 3-4 frenda imaju skupa valjda kilo i po sati igre, i skupa jedan zeleni item - i to neko šajze

Ma ono, jos ga nisam nabavio, i cini mi se da necu, dosta mi je skoknut do frenda na koji sat svako par dana. Zdravije je, a i smeta me dosta stvari, citaj poglupljenje igre
Fatal je offline   Reply With Quote