Citiraj:
Autor Mommistake
Jučer s frendom odigrao meč. On igra na west, ima oko 1550 elo, pa si je napravio lvl 1 acc na east, i igrali smo.. Neznam kako to ide, ja lvl 25 on lvl 1, pa se uzima neki prosjek.. Igrali smo protiv nekih 15-17 lvl... On je igrao Sonu, ja eza na botu.. 9:1:14 score sam imao, on 6:0:18... Kad imaš dobar supp eza uopće nije teško igrati + imati teamspeak ili skype to je 1:150 koliko je lakše  Oni su imali još Akali s 455 pobjeda lvl 30, ali nije si ni ona mogla pomoći. Jedina je imala score u plusu, ali stvarno smo dobro odigrali. Tek kad igraš tako s nekim koji ti govori kaj dobro radiš a kaj loše, vidiš da npr. ja jučer sam odigrao i više nego dobro ezraela na botu, a ostali mečevi kada pobjediš vidiš da nisi tako dobar koliko naletiš na loš team (pričam o situaciji kada imaš onako hebački dobar score).
|
Relativno. Mi smo svaki premade na skype-teamspeak, i kada se nađe samo jedna osoba koja nije, onda je već problem ako ne igra dosta s nama pa ne zna način na koji mi igramo.
Inače ako igraš Ezreala s Ignite+Flash, već na lv 1 možeš dobiti bez problema kill. Recimo 3/5 gejmova. Dođeš u lejn, i odeš u drugi bush (samo pazi se ako to isto oni rade). Kada oni dođu, pričekaš sec, i onda ti i tvoj support u istom trenutku započnete (ti s q)..znači AA+Q+AA+AA (on bi već trebao biti na 10-20%) i vjerojatno će se flashnuti, ti flash + ignite + AA i to je to.
I jedan dobar savjet, nikada na Ezrealu ne uzimaj spell na lv1 dok nije potrebno. Koliko puta me spasio jer su me odjednom izgankali ili tako nešto i ja uzeo E i odskočio nazad.
Situacija:
Započinjemo s blue strane, i ja stojim dole na bot laneu u bushu s kojeg se prilazi s rijeke kada hoće na našu stranu jungle. Vi nešto radi kod naših wraithova i dere se da ga pogledamo (premade 5 man pa bilo trollerski), i ja gledam što radi kada vidim da mi odjednom pada health. Pretisnem SPACE i vidim da me svi napadaju, flashnem se kod barona, i oni se flashnu zamnom, i samo uzmem E i preskočim zid natrag i odem kod mojih wrathova. Njihov Blitzcrank je bio "What Ezreal takes E for first skill?!"...