View Single Post
Staro 21.01.2013., 09:26   #1899
Forace
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2012
Gle nije stvar toliko do karme i njezine količine više je stvar do neke vrste nepravde.

Igram isto po pravilima kao ti, trudim se maksimalno vraćat koliko mogu (znači ne čekam da istekne vrijeme nego sve ostavljam na seedu) i zaradio sam 27k karme do sad.....nikad HNR niti warn ... sve po p.s. i sad odjednom:

"karma je tu da se troši" - za tjedan dana ide reset svega !? - znači gubim ovih 27 ako ih ne iskoristim + što se onima koji su u bilo kakvom prekršaju/na granici ... imaju HNR i warn i ko zna šta - sve se briše !?

Šta da idem sad pokupit neki HNR ili warn jer ih eto u subotu brišu? I to najava tjedan dana prije .... ne znam možda oni imaju oprost svake godine za rođendan ali ne izgleda baš previše fer prema poštenim korisnicima koji se trude igrat po pravilima.

Ukratko sve se resetira: nagradne karme gubimo, kazne se brišu - izgleda pošteno? Meni ne.

Ako već treba brisat HNR i warnove - pa onda briši samo to - ne vidim smisao u ukidanju nagrada odnosno "bodova vjernosti/truda" ma koliko ih ko imao i ma koliko ih se jednostavno moglo zaradit.
Forace je offline   Reply With Quote