View Single Post
Staro 20.01.2013., 23:01   #1897
intel freak
Premium
Moj komp

Datum registracije: Mar 2009
Citiraj:
Autor ThaBigJc Pregled postova
Poštovani korisnici,
nadamo se da ste ugodno proveli božićne i novodišnje praznike, te da se oporavljate od pretjeranih količina kolača i mesine
Nova godina nam donosi i neke promjene na trackeru, koje će biti realizirane 26.1. (subota), kada je PETI rođendan THR-a! Jeej, slavimo petu obljetnicu postojanja
Promjene se uglavnom odnose na revidiranje postojećih sustava karme i pozivnica, konkretno, iznosi karme se uduplavaju za sve načine na koji dobivate karmu.

Dobivanje pozivnice prelaskom u višu korisničku klasu se UKIDA!

I za kraj, ono najvažnije:
Korisnicima SVIH klasa se oduzimaju:
1. svi karma bodovi
2. sve pozivnice
3. svi HnR bodovi

Dakle, svi profili korisnika se "nuliraju"!!! Količinu iznosa uploada, naravno nećemo dirati. Nije nam namjera umanjivati ičiji trud -> sva eventualna pitanja i prigovori oko toga će biti IGNORIRANI! Karma je tu da se troši, a ne da se skuplja i čuva za crne dane. Poduplali smo sve iznose, dakle do karme ćete dolaziti brže i lakše nego prije!

Ukoliko želite dodatno ubrzati proces skupljanja karme, priključite nam se na IRC-u (chat), slušajte THRadio (DJ-evi uvijek imaju karme za nagradit sudjelovanje i znanje)!
Počnite trošiti karmu i pozivnice koje imate
Srdačan pozdrav,
//THR STAFF
Moram priznati da je THR staff bio i ostao smijurina

"Karma je tu da se troši, a ne da se skuplja i čuva za crne dane"

Neka mi netko objasni od thr staffa kako možeš nešto imati ako ne sakupiš a ono što dobiješ nije dovoljno vidim da je to Vama pošlo za rukom kad fino "nulirajte" karma bodove??? Ne znam zašto vama nije po ukusu da netko sakuplja karma bodove pa što je onda uopće upload na no ratio ako nije sakupljanje tj. raditi upload da bi imao višu klasu moraš sakupiti jel ma znam po nosu vam je što netko drugi ima više karma bodova to je to smijurina
Isto tako netko je od staffa sakupio 9 HaR bodova pa moraju sve resetirati

@wnbeeeE imaš drugi topic za razmjenu pozivnica
intel freak je offline   Reply With Quote