View Single Post
Staro 20.01.2013., 20:25   #1499
trucky
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Sep 2008
Možda sam dosta nerazumljivo to sve složio.. Napisao sam da nemam zvučnike koji crpe napajanje od kompa poput nekih starijih zvučnika kojima nije bilo potrebno napajanje da bi radili... Dakle imam Logitech x530 na kojem mi na testu radi bez problema 5.1 sistem dok mi u puštanju glazbe, gledanju filmova ili igranja igrica 5.1 sistem ne radi već samo 2.1... Mislio sam da je do drajvera i onda sam stvarno nakrcao svašta međutim ne radi, zatim sam pokušavao i sa nekakvim riješenjima u pojedinim programima međutim ne radi, ali to je neka druga tema.

Uglavnom na tom računalu je nemoguće na novijim igrama koje ja igram dić grafiku niti na medium, a kad se nakrca ekran ljudi onda fps pada užasno i praktički je nemoguće išta raditi. Dakle iz tog razloga sam razmišljao da si kupim novi procesor i grafičku, a najčešće to vuče i matičnu ploču... Dakle imam 3000kn koje mogu potrošiti na ta tri elementa... Ako veliš da je matična ok dakle mogao bih samo procesor, grafičku i rame dodavat odnosno mjenjat jer su ovi 1333mhz...
trucky je offline   Reply With Quote