View Single Post
Staro 06.06.2005., 10:38   #9
choby
Premium

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Originally posted by Jango Fett
Ja si gradim HTPC i namjeravam uzeti Lascalu LC03. Možeš li mi reći svoje dojmove, kritike i komentare za to kućište, iz prve ruke?
u principu nemam nekih zamjerki...ugradnja je prošla ok, sve se da složiti bez nekih naprezanja (tj. nema sukoba interesa što se tiče prostora između komponenti)...iza su dva mala čudovišta od 60 mm koji se na 12 v deru, pa sam ih trenutno isključio...vjerojatno na 5 v budu ok, samo sad nemam vremena za prčkanje...

možda jedina prava zamjerka je vezana uz pci kartice; lim od kartice ima onaj suženi završetak koji treba proći matičnu i ući u nekakav utor u kućištu (druga strana lima se šarafi); e pa taj suženi završetak ne želi sjesti do kraja (valjda je utor preuzak) pa ti kartica ne sjedne 100 % u pci slot već malo vire kontakti, ali sve radi...s jednim limom sam se zezao pa sam ga odbrusio malo...s drugima mi se nije dalo...

izgledom je super, vratašca se fino otvaraju...možeš strpat 2 5.25 uređaja, 2 3.5 floppyja (ili hardove stavit iza maske)...za hardove još imaš predviđena dva mjesta tak da nemaš frke za gigabajte...kućište gore po sredini ima limenu štangu tako da monitor bez straha može sjesti gore...pokrovni lim je pričvršćen samo sa jednim šarafom i to je bajno kad trebaš nekaj na brzinu ubaciti ili izvaditi...jedino kad ga vučeš van onda ima neke vodilice za lim pa ga treba malo natezat da se skine s njih, ali nije to neki poseban problem

nisam spomenuo da se matična šarafi na mobilni dio kućišta (nije baš ladica kao kod towera, već se taj dio odšarafi i izvadi van)...sve u svemu, ocjena 6/5 (ok, nije baš da sam imao u ruci deset takvih pa da mogu uspoređivati)
choby je offline   Reply With Quote