Citiraj:
Autor damir28
Neće biti igranja. Zašto Samsung? Koliko vidim po performansama je to isto ko i ovo gore (osim ovog lenova s i3 procom). Nešto sam čitao, da pošto je Samsung nov na tržištu, bolje ga je izbjegavati dok se ne pokažu kakvi su. Lenovo ThinkPad serija se hvali, i mislim da sam nekako najbliži uzet LENOVO ali mi zapinje u oko DELL sa sličnim preformansama ali 3 god garancije. Jel to neka njihova caka (tipa ono sa obaveznim servisima i tak to) ili?
|
Samsung zbog cijene, isključivo. Ne vidim razlog za izbjegavanje.
Thinkpad se hvali, ali ovo s Thinkpadom dijeli samo ime. Edge je kućna serija, malo kvalitetnije izrade nego prosjek low-enda, ali daleko od onoga zbog čega je Thinkpad ime postalo sinomim za kvalitetu. Uz to ima samo 1g. jamstva.
Za Dell je vrijedilo da samo prvu godinu imaš puno jamstvo, preostale dvije samo na dijelove dok servis plaćaš. Navodno je to od nedavno izmjenjeno promjenom uvoznika, ali za to nema potvrde. 3520 je ultrašrotex serija Della, tako da bih to izbjegao.
Ja bih išao na Samsunga isključivo što svi nude isto/slično, a on to nudi najjeftinije.