View Single Post
Staro 20.01.2013., 12:44   #29845
Mitsuoka
Samsung Mob!ler
Moj komp

Mitsuoka's Avatar

Datum registracije: Mar 2012
Citiraj:
Autor tomiotok Pregled postova
super mi filmić Mitsouka, vi te suhozide mozete iskoristiti za elemente na stazi kad bi smjeli neke stvari doradjivati!
MitsUOka Da, to bi bilo ludilo, na jednoj stazi smo upotrijebili taj zidić, ono što sam vozio s murinom. Trenutno se to dorađuje samo kad Ljubo il neko opizdi u zid, tad je ipak viša sila
Citiraj:
Autor Nik Pregled postova
Dobar video.
Ja sam si napokon narucio Chest mount, nabavljam ga valjda od kad imam kameru, ali nikako odrijesit kesu
Jedva cekam proljece i da snimim stare staze iz novog kuta, pogotovo spust sa Zavizana.
To mi je jedini mount koji želim nabavit, samo mi se ne daje 300kn za njega, jednog dana kad sredim bike.
Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
Mogu potvrditi micove riječi, baš me iznenadilo kak je fino to složeno

Ništa ekstra, statični kadrovi, a opet odlično!
trenutno jedino što mogu sam napravit, ovi lik mi je pomogao sa vožnjom iza mene i par praćenja kamerom. Al sam super zadovoljan
Citiraj:
Autor the55mic Pregled postova
Micouka, super ti je filmić, baš osvježenje...
Ili imaš dobrog "štiha" za video edit, ili jako puno slobodnog vramena, ili čak oboje, al fora je u svakom slučaju
A eto, petak i subotu nisam izlazio, pa se uhvatio toga, sve skupa sam više potrošio na rendanje ~50 puta jer je Vimeo nešto zajebavao stalno... panj
Citiraj:
Autor Irvin Pregled postova
eXtra, samo još da ubaciš pokoje dizanje na zadnji na izlazu iz zavojaaa, doskok na prednji i to je to (nisi to valjda rez'o)
Planirao sam, ali mi nikako nije uspijevalo dok sam snimao, ali kad bi snimao drugi kadar, dok me se nije vidilo, uspio bi >.<
Citiraj:
Autor wnbeeeE Pregled postova
super kvaliteta, ime pjesme ty ?
Piše na početku: Jon & Roy - A little bit of love
Mitsuoka je offline   Reply With Quote