Citiraj:
Autor tomiotok
super mi filmić Mitsouka, vi te suhozide mozete iskoristiti za elemente na stazi kad bi smjeli neke stvari doradjivati!
|
MitsUOka

Da, to bi bilo ludilo, na jednoj stazi smo upotrijebili taj zidić, ono što sam vozio s murinom. Trenutno se to dorađuje samo kad Ljubo il neko opizdi u zid, tad je ipak viša sila
Citiraj:
Autor Nik
Dobar video.
Ja sam si napokon narucio Chest mount, nabavljam ga valjda od kad imam kameru, ali nikako odrijesit kesu 
Jedva cekam proljece i da snimim stare staze iz novog kuta, pogotovo spust sa Zavizana.
|
To mi je jedini mount koji želim nabavit, samo mi se ne daje 300kn za njega, jednog dana kad sredim bike.
Citiraj:
Autor De5tr0yer
Mogu potvrditi micove riječi, baš me iznenadilo kak je fino to složeno
Ništa ekstra, statični kadrovi, a opet odlično!
|

trenutno jedino što mogu sam napravit, ovi lik mi je pomogao sa vožnjom iza mene i par praćenja kamerom. Al sam super zadovoljan
Citiraj:
Autor the55mic
Micouka, super ti je filmić, baš osvježenje...
Ili imaš dobrog "štiha" za video edit, ili jako puno slobodnog vramena, ili čak oboje, al fora je u svakom slučaju 
|
A eto, petak i subotu nisam izlazio, pa se uhvatio toga, sve skupa sam više potrošio na rendanje ~50 puta jer je Vimeo nešto zajebavao stalno... panj
Citiraj:
Autor Irvin
eXtra, samo još da ubaciš pokoje dizanje na zadnji na izlazu iz zavojaaa, doskok na prednji i to je to (nisi to valjda rez'o) 
|
Planirao sam, ali mi nikako nije uspijevalo dok sam snimao, ali kad bi snimao drugi kadar, dok me se nije vidilo, uspio bi >.<
Citiraj:
Autor wnbeeeE
super kvaliteta, ime pjesme ty  ?
|
Piše na početku: Jon & Roy - A little bit of love