View Single Post
Staro 20.01.2013., 10:24   #1432
Igorr
Flajing super šiiiip
Moj komp

Igorr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor lowrider Pregled postova
Ako nema znaka na stupu-nije invalidsko mjesto.
Mora biti i znak i oznaka na cesti.
Što da je 1 cm snijega na cesti pa se ne vizi oznaka na cesti, a znaka nema u blizini
Trebao si poslikati i stvar pada u vodu.

Već je kazna trebala doči, ak se ne plati dobiš opomenu itd.
Možda su skužili da to mjesto nije propisno obilježeno
Sve ovo stoji za znak, ali vjeruj mi da se neda s njima raspravljati. Sto je tu je, 500kn je placeno, samo sto ne bi htjeli sad i nahebat zbog ove kazne.

Znas li mozda nakon koliko vremena salju opomenu? Jer nekako imam osjecaj da je trebala i opomena do sad vec doci.
A ovo da su skuzili da nije propisno obiljezeno... nista od toga, rekli su nam ljudi da non stop pauk tuda patrolira i dize s tih par mjesta. Fora je sto je na kraju ispalo da je to vise invalidskih mjeta jedan do drugog. I na jednom dijelu stvarno ima tabla za invalide, ali ne pise za koliko mjesta. Po meni bi morali napisati na znaku za koliko je to invalidskih mjesta, jer inace dode do ovakve situacije - obojaju oznake na podu negdje prije nove ere i onda se do danas ta boja ljepo ispere pa nemas vise blage da je to mjesto za invalide.

Zadnje izmijenjeno od: Igorr. 20.01.2013. u 10:31.
Igorr je offline   Reply With Quote