View Single Post
Staro 20.01.2013., 10:03   #1430
Igorr
Flajing super šiiiip
Moj komp

Igorr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Pozdrav ljudi, jedno pitanje.

Cura mi je prije nesto vise od 2 mjeseca parkirala navecer na mjesto za invalide jer nije skuzila da nije obicno mjesto (necu sad ulazit u detalje ali to invalidsko mjesto ne da je izbljedilo nego ono... skontas ga jedva usred dana a kamoli po noci dok kisa pada, i jos nema onu tablu na kojoj pise da je to invalidsko mjesto, dakle samo je oznaka na podu) i odvezao ju je pauk. Platili smo pauka 500kn i kao trebali bi platiti 700kn kazne policiji. Posto joj je to prvi prekrsaj, culi smo da se placanje tih 700kn moze izbjeci ako se zalis/zamolis ih da ti oproste prekrsaj jer ti je to prvi.
E sad... ta kazna od 700kn, koja je trebala doci u roku od 2 tjedna, nije dosla evo preko 2 mjeseca, pa se nismo imali na sto zaliti.

Mene sad zanima da li postoji mogucnost da su oni automatski njoj oprostili jer joj je to prvi prekrsaj ili je vjerojatnije da je kazna jednostavno "zalutala" u posti?
U ovom drugom slucaju me strah da li postoji mogucnost da se sad ta kazna poveca zbog kamata, ne javljanja sudu, ili sto ja znam cega sve ne? Glupo mi je javljat se policiji i reci da nisu poslali kaznu... To je kao da trazis da te kazne

Hvala unaprijed!
Igorr je offline   Reply With Quote