View Single Post
Staro 19.01.2013., 20:26   #165
oliowwe
Registered User

Datum registracije: Jan 2013
Dakle jedno pitanje

slozio sam novo novcato racunalo, maticna, procesor, memorija i hard disc, sve uredno kupljeno preko racuna r1 prije nekolko dana, na ime firme, danas stigli oem windowsi isto preko racuna firme instalacija prosla normalno i aktivacija bez greske, jedan program koji mi treba kupljen isto tako ima u sebi fiskalizaciju, certifikati uredno dobiveni od fine, e sad pitanje:
U MS hr su mi javili da mozemo sami sastaviti racunalo i staviti oem windowse ako je sve unutar jednog mjeseca (kupovina komponenti i winsa dokazivo sa racunom), ali prilikom instalacije drivera sa cd a maticne instalirao se i adobe reader 9 koji je besplatan ali neznam da li je dozvoljen za firme, od ostalih programa koji su instalirani su firefox, thunderbird, Mic. Essential kao aV, 7zip i dropbox te openoffice paket
doslo je jos nekakvog programa s cd-a maticne As rock kao neki boot, xusb,jos ponesto bez veze, vecinu sam izbrisao, e sad me zanima kojeg od ovih programa ne smijem koristiti u komercijale svrhe... dakle u firmi

LP
oliowwe je offline