Citiraj:
Autor Kingstom
Pozdrav svima. Evo danas sam kopio pap 4040 i nakon dosta experimentiranja nekako sam podatke sa sd-a prebacio na mob. ali imam problem sa prebacivanjem kontakata iz outlook expresa sa kompa. Molio bi savjet kako da to rijesim, trebam li nakakav program ili neš drugo...
Sorry ako je o ovome negdje pisano nisam mogao baš sve postove pročitat, brw meni je mob. super za tu cijenu, prije sam imao HTC Desire al otišao zvučnik pa ga dao za sicu i uzeo novi stroj 
|
podatke iz Outlooka sam ja prebacio tako da sam ih exportirao u *.CSV file, koji sam imortirao na svoju gmail adresu.... nakon toga na telefonu aktiviraš svoj gmail i kontakti se syncaju. pretpostavljam da se i iz OE kontakti mohu exportirati na isti način, importirati na google account i onda naravno syncati na telefon.
nakon toga sve nove kontakte direktno na telefonu spremam na gmail account, jer je mogućnost gubitka kontakata gotovo nemoguće (osim ako ih se ručno ne izbriše). syncanje natrag u outlook ili OE je moguće naknadno ručno, jer google ima opciju exportiranja opet u CSV koji se može importirati u Outlook. jedino nisam doskočio direktnom syncanju kontakata google-a i Outlooka, ali nije da mi je i važno i potrebno, a i izbjegavam mogućnost da brisanjem nekog kontakta u Outlooku sync izbriše isti na gmail accountu i telefonu.