Citiraj:
Autor estugarda
A može li se kako Kies prevariti da sam zapravo u DE? Ili negdje gdje ima 4.1.2...
Da se razumijemo, cijela ova peripetija je zbog SDSa. Nije mi inače problem rootati i flashati. Navikao sam već na HD2, na kojem sam izmijenio 100tinjak romova. Od WMa, preko A do Androida JB. A i sa S2 imam iskustva. Stvar je u SDS bugu, iščekivanju fixa i garanciji. Baš su ga usrali s tim.
Android bez roota i sa tonom bloatwarea je sranje. Čak i na N2. S obzirom na SDS, root i flashanje su prevelik rizik za tak skup uredjaj koji može odapet bilo kad.
|
a gle, rootaš ga, klepiš neki JB koji je ok. Ako skroz crkne - ovi na servisu ionako neće moći vidjeti jel bio rootan i flešan custom rom.
A ako rokne zbog tog buga kako inače zna - ostaje ti dw mod, flesh original rom, poništiš brojač i vozi. Mislim, ne govorim napamet - moj S2 je crko na istu foru. Imao sam root i custom rom gore i blam, nakon wipa u CWM-u crko čip. Mogao sam u DW i recovery mod, flashat što god no s obzirom da je čip bio u banani, normalno nije prolazio onaj zadnji dio flasha (i iz odina i iz CWM). No i tako krljast sam uspio flashati na original stock FW, pa sam još morao upucati old bootloader jer sam naravnu u međuvremenu od 100 flashova custom romova dignuo i BL na ICS verziju

Nakon toga sam samo ubacio USB jig, poništio brojač i ta-da; mob je bio s tvorničkim romom. Ošo u servis, pravio se grbav - mob crko kad sam išao preko Kiesa napraviti update na onaj novi rom, kako se zove, e baš taj, ICS

Zamijenili MBO i sve 5 prošlo