Tema: Slusalice
View Single Post
Staro 17.01.2013., 23:31   #712
Srdan
Premium
Moj komp

Srdan's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Stigle Samsonice koje se toliko hvale. Pakiranje je za k*, zamotano samo u balončiće... Nisu ga otvarali na carini, a da jesu vjerojatno bi se smijali. Estetski djeluju ok, malo mi cijeli taj mehanizam preko glave izgleda nepouzdano ili je to zato jer su mi ovo prve slušalice ovog tipa.

Najbitnija stvar prije usviravanja - ne smrde Ne znam kakav je taj smrdljivi tip padova bio, ali ovi se ne osjete. Doduše isti su kao inače, crni, kao neka koža, bez nabora. Mislim da ću tražiti AKG-ove padove od velura.

Zvuk mi djeluje ok, ali o tome ćemo za nekih mjesec dana. Stereo imaging je odličan, baš zbog toga volim sluške jer usprkos monitorima koje neko vrijeme imam, i na njema mi ponekad zafali toga (Floydi, Sigur Ros). Možda sam očekivao izraženiji niži spetar out-of-the-box pa sam malo navrnuo ekvilajzer. Na nekim stvarima koje inače obiluju bas gitarom sada ne osjetim onu dubinu. Valjda dok se ne uhodaju... Po freq testovima čuju se od negdje između 20-25Hz naviše.

Mane? Hm, pa ne znam... Nisam naviknuo na padove i ljeti će to biti pakao već vidim. Uši mi se nakon 15min zacrvene i vruće im je. Slabo izoliraju vanjsku buku što se osjeti na tišim dionicama pjesmi. Srećom koristit će se primarno navečer pa ajde.
Zasad mi izgledaju vrijedno tih para pa neću donositi nikakve sudove prije usviravanja. S obzirom da sam donedavno bio spreman iskeširati četverocifrenu brojku novaca za Audio-technicu, dat ću ovima dobru i zasluženu šansu.
Kako tebi već stigle, moje po trackingu još nisu niti u Hrvatskoj
i kupuju skupe lance

Srdan je offline   Reply With Quote