Citiraj:
Autor estugarda
Nazvao sam Samsung Hrvatska, po pitanju SDS-a, u mojem slučaju na n7100. I oni definitivno priznaju eMMC bug i na n7100. Tip mi je rekao da će 4.1.2 imati fix. Instalacija stock 4.1.2 iz zemlje gdje je 4.1.2 u opticaju, u slučaju problema poništava garanciju. Tako da smo, skroz strogo gledano po pitanju garancije, stvarno prepušteni sreći. Do kada!? Nije mi znao ili htio reći. Prebacuje odgovornost na operatera. Navodno operater pušta u opticaj update. Meni je to pomalo čudno. Osim toga, tip na helpdesku je pričao nekim čudnim naglaskom i nisam ga skroz shvatio. Može li tko potvrditi to i objasniti?
Pokriva li 4.1.2 stvarno SDS bug? Ne treba custom kernel?
Trebam li očekivati probleme ako preko Odina stavim 4.1.2 za Njemačku?
|
Pa naravno da operater pušta upgrade u opticaj - svaki od njih ima custom verziju FW za određeno tržište, tu ništa čudno nije.
A što se naglaska tiče - ko zna koji si kol centar dobio, mene su iz rumunjske zvali da kako sam zadovljan sa servisom nekog zamzung TV-a

I da, fleshanjem bilo čega što nije ofišl samsungovo gubiš garanciju. Što praktički znači - upgrade samo preko Kiesa ili OTA dolazi u obzir.