A kako ce bit gust igrat? Bilo je u startu, to da.
Promjene gameplaya na stranu, playerbase je losiji sa vecom popularnoscu igre.
Svi smo poceli kao noobare, ja prvih 500-600 borbi nisam znao da mogu izac iz igre kad poginem i dobit exp. Glupo, da. Ali sam gledao kako ekipa igra i pritom i naucio dobra mjesta za skrivanje i sistem kako igra radi. Gdje zauzet polozaj sa kojim tenkom, kako pokrit flank, itd.
Danas ekipa igra samo da skupi exp, arti ne puca, ma nit se ne skrivaju po grmovima, ovi chataju o kapelicama. Nedavno me na samom startu runde, neki hummel blokira..moj JT lijevo on lijevo, ja desno on desno.
Stanem na mjestu on se smije, i sve tako 2 min. Svi mu govore wtf radi, a on po svoju, ja ga ubijem i zaobidjem a on spama cijelu igru po chatu i prijavi mene za team killera, govori pozicije svih nasih tenkova drugoj strani, kad su mu oni rekli da umukne i odjebe onda znas koja je ura.
I to je samo jedan idiot, a koliko se puta dogodi da neki tukac na startu ode scautat sa batmanom, pogine i dere se noobine i pocne javljat polozaje nasih.
To je cisto ono seronjski, ja sam poginio sad svi vi poginite.
Prije si vidio nekoga sa T10 i odma si znao da se lik nagrindao i da je vjerovatno iskusan igrac, danas kad imas ratio u samoj borbi i vidis tko vozi dobre tenkove, pitas se kako je uopce dosao do njega (hint, kreditna).
Oldschool igraca ima sve manje, al ima sve vise ovih idiota koji unistavaju uzitak u igranju.
Meni je veci uzitak upast u pug sa 15 ljudi koji znaju sta rade, gledas lika do sebe i prilagodis se igri, bez komunikacije i voicea svak zna sta radi. Arties zovu svoje mete da ne udaraju bezveze i reloadaju 30-40s, javljaju kad i koliko do reloada.
Support dodje kad zoves pomoc, 30 sec do pocetka runde a ekipa je vec dogovorila tko gdje ide, a ako nisu, vide gdje su rupe pa se lik okrene i ode na drugu stranu jer vidi da je flank slab.
E u tom uzivam, ozbiljni igraci koji znaju sta je teamplay. Nazalost, ovoga je sve manje.