Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 17.01.2013., 00:29   #5429
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor warlock25 Pregled postova
Ljudi daj prestanite to igrat i pocnite ovo.Preporodit ce te se.ja je igram vec jakoooo dugo u closed beti a sad 23.01 pocinje open beta

Ono sto je D3 trebao biti

Jako puno ljudi pobjeglo od D3 na ovu igru

vise o igri www.pathofexile.com
Dok je D3 ogoljen u smislu skillova i atributa, PoE je pak totalno druga krajnost: ima previše skillova.
Shvaćam da je to jako puno buildova i da zbog toga igra izgleda bolje, al ne treba pretjerivati...
Budem ga probao nakon ispita sada, al dotad za nobrainer igru, D3 je s nadolazećim patchem i više nego dobar

Samo nemoj da se ovo pretvori sad u spammaru na D3 temi, otvori novu

lateralus, meni se sve radi. Danas sam levelao dva tipa za ukupno 30lvla ingame, nightmare i hell Dojadi farmanje, pa igram s ekipom.

Najzanimljivije mi je farmat ubere s ekipom koja je na granici dal može ili ne izgurati neki MP. Tak sam neki dan na MP6, wizz sa 60k DPS, DH sa 140k DPS i dva barba od 120k DPS (jedan moj). I teško je išlo, al bar je izazov

Veći MP i farmanje mi fakat nema smisla jer je dosadno stalno vrtit se u krug, a ne dropa mi ništa bolje i više nego na MP1, evo u zadnja 3 dana 6 legendary, 3 koja valjaju. Danas innas hlače s 86 inta. Idu bratu.

EDIT: De5tr0yer#2451

Zadnje izmijenjeno od: De5tr0yer. 17.01.2013. u 00:56.
De5tr0yer je offline   Reply With Quote