The IT Crowd
hm. i opet hm. tu par ljudi cije misljenje cijenim su bas i puno pohvalili, te posto sam i ja u takvom svijetu i volim sve sto vole mladi (

)), pogledala se serija. danas odgledao posljednje tri epizode cetvrte sezone.
komentar? pljujete i osudujete Big bang i usporedujete ga sa IT-om? niste niti najmanje fer niti realni, jer prvo je britanska produkcija, drugo americka. no, isto tako, IT Crowd nije nista toliko bolji. cak ponekad je dosadnjikav i nerealan i blesav......... ako cemo vec realno i iskreno. isto zapadne i Big Bang, so what?
pazite, sve fore i sve situacije u IT-u sam dozivio i sam, sto sa ljudima, sto sa dosta situacija. no, bitno su obje serije razlicite, i obje su dobre. pogledao sam svaku epizodu obje serije, nasmijao sam se s obje i u stvarno dosta slucajeva se poistovjecivao sa likom ili situacijom. i preporuka ide na obje, cak vise na Big Bang ako cemo gledati prema sirokoj masi. IT Crowd je hm, treba donekle biti u tome da bi se kuzilo..........
btw, jel gledao tko
Freaks and Geeks? e ovo je serija koja obuhvaca obja svijeta u najboljem svjetlu, i IMHO daleko bolja od obje o kojima sam gore pisao. a pazite koliko je izdrzala, cak jednu sezonu..........