Citiraj:
Autor mmatrix
Imam par tehničkih pitanja vezanih za B.netovu opremu. Imam doma u stanu 2D paket (TV+net).
1. Kakav splitter koristi b.net?
2. Može li se njihov splitter zamjeniti nekim drugim?
3. Ako isključim uslugu TVa (analogna, osnovni paket) da li tehničari skidaju splitter (jer signal bi i dalje trebao postojati)?
4. Može li se platiti samo internet pa samostalno ugraditi splitter da se dobije analogni TV signal?
|
1. Ne koriste splitter nego skretnicu
2: Može, al nemaš koristi od toga neće ti signal biti ništa bolji ni jači.
3. A ne vidim zašto bi ga skidali ako bi ostavio recimo samo internet, pogotovo ako su ti žice kroz zid stavljene kao kod mene recimo onda ti niti nemogu skinut, a opet ti do routera mora nekako žica doć.
4. A dal bi onda radio tv da si samo internet ostaviš, to stvarno ne znam i mene to zanima...pa ako netko zna nek javi.
Citiraj:
Autor gsxr750k9
nakon dugo vremena opet problemi. pa skoro i godinu dana brzina mi nije padala ispod 15mbps u spici vikendom. dnaas jedva 5mbps..skoro pa sma zaboravio na probleme. opet sam u frustraciji.
|
Vrlo vjerovatno su prešli limit na NODu ili nisu dugo rasterečivali čvorište pa se to zato događa, a ne bi se čudio ni da su stara pojačala na trimere još stavljena pa da utjeće hladnoća na to, jedno od tog sigurno je.
Citiraj:
Autor gsxr750k9
odlicni su mi ovih dana..znate gospon..snijeg je vani..sva sreca da uopce radi hahahahahah snimate vi snimam i ja. show!
|
To su gluposti, dobro da kiša ne pada, pa bi rekli čujte kiša je, nema to veze s tim, ako meni radi normalno kojem se od zatrpanog snijega ne vidi niti jedan njihov ormarić od b.neta znači ispod snijega su svi u kvartu pa skoro i glavni ormarić, ok nije skroz jer su oni viši, al do pola recimo.