View Single Post
Staro 05.06.2005., 20:21   #1
Denzil
Secret Undercover Agent
Moj komp

Denzil's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Par pitanja u vezi napajanja...

Pretpostavljam da su se vrtila ovakva pitanja po forumu al ja nisam uspio nac nis konkretno pa neka mi netko ne zamjeri ako je vec bilo.. ..
dakle kupujem novo napajanje i kao prvo ne znam koje da odaberem... u konkurenciji su Tagan 380W Super silent (480kn), Fortron 350W Blue Storm super silent (429kn) i Chieftec 420W dual fan (395kn)...
Ono sta ja zelim od svog napajanja je u prvom redu KVALITETA, nakon toga tisina.. cijena skoro pa da nije bitna. Kolko sam do sad saznao, navedene snage od 350-420 W su i vise nego dovoljno za prosjecni a cak i natprosjecni kompjuter...pa pretpostavljam da mi jace od toga ne treba. Al ne znam koju prednost imaju napajanja sa dva ventilatora, dal su uopce potrebna tj. dal se to tolko grije.. jer 2 venta su duplo vise buke po mojoj logici i duplo vece sanse da ce jedan pocet zujat kroz neko vrijeme. Osobno, bacio sam oko na ovog Tagana 380, cujem da je JAKO TIH, kvalitetan i pouzdan. Malo mi je puno 500kn za napajanje al sad kad ga kupujem necu 100kn sparat.
Pa sta eksperti ovdje misle?