Citiraj:
Autor geronimo_2
meni to mozak rastura. cuo sam preko cjelog dnevnog boravka.
mnogo ljudi (pogotov starijih) ne cuju tu freq.
|
A dobro, ne znam kako jako se to čuje jer mi se to nikada nije dogodilo.
A inače, mlađi sam od tebe, znači da bi ja to još bolje čuo
Citiraj:
ja sam vratil 2 puta u ZG x seriju i nakraju trazio povrat love i zel XFX-a koji nema takav problem.
|
Odlična je vijest ako se to priznaje. Meni recimo nisu priznali HDD koji je zujao neujednačeno ko sumanut, a bio je ispravan. Pa sam zato bio mišljenja da ne reagiraju na takve podražaje tipa "zuji mi nešto".
Nego, jel tebi to MSAN dao odobrenje ili dućani u kojem si kupio? to je poprililčno bitna informacija.
Citiraj:
cvrcanje imam i sad, ali samo u nekim igrama u odredenim uvjetima i to koliko sam skuzio dolazi iz GPU-a.
|
Velim, ja dok sam imao GTX 560 Ti Palitovu, čuo sam to stalno, ali samo u menijima igre, nikada tijekom igre. A sada, sa 660Ti MSI, čuo sam to samo u FurMarku, a kanta mi je na stolu, kraj desnog uha

na koje čujem bolje nego na lijevo
Citiraj:
idle mi je bio najbitniji jer tu zelim tisinu pod svaku cjenu i to imam sad, samo volio bi i vent u PSU-u na off.
kad skupim lovu mozda prodam ovaj PSU i pokusam srecu opet sa sisom x, stime da mi je 1200kn plafon (za 750w), a pretpostavljam da ce ovi platinum bit debelo skuplji od toga.
|
Čudno. Mislim da smo u isto vrijeme kupili to napajanje. S time da sam ja na tom napajanju gonio GTX 260, 5 HDD-ova i OC-ani i7 875K @ 4133 MHz neko vrijeme i to je poprilično gutalo, ali nikada ga nisam čuo da cvrči, eventualno vent da se upalio na minutu do dve, kojeg isto nisam čuo, nego sam lampom svetlio unutra da vidim jel se vrti.
A sada kad mi kanta još manje troši, čujem samo diskove kad razmišljaju nešto
Citiraj:
Autor ShanTech
@Drug Brko
Ovisi o dobroj volji uvoznika. Eventualno je potrebno priložiti konverzaciju s Corsairom. Corsair to priznaje.
|
Dobro, Corsair i EZY su poslovično fer i ne žele si izgubiti kupce odjebavanjem. Dok MSAN... well, ... je MSAN
Ja sam složio 2 kompa u prosincu sa ta dva napajanja i debelo ih dobro tlačio i testirao. Nisu pustili ni cic ni mic iz sebe. Kao što kažeš, vjerojatno ovisi kako te zasere. Ne znam kako će MSAN to uvaživati.
Dobro, ali ovaj kolega koji je rekao da mu cvrči, mislim da je njegovo napajanje bacilo kašiku i prije nego ga je on probao. Njemu i naponi nisu baš štimali, tako da je to možda i izolirani slučaj.