Pozdrav. Želio bi vam se ovim putem zahvaliti na ažurnosti, brzini, profesionalnosti, ljubaznosti i svim ostalim vrlinama koje jedna ozbiljna firma poput Vaše treba posjedovati. Uvijek, ali baš uvijek u ovih 10-ak godina koliko koristim vaše usluge, što interneta, što fiksnog telefona, izlazili ste mi u susret i riješavali sve moje probleme u predviđenom roku od 72 sata. Evo nekoliko primjera. Kad nam je prije par godina, nešto prije božića, stup od telefona pao na kuću sredili ste sve odmah nakon nove godine. Nisam ni primjetio da cijele blagdane nemam fiksnu liniju i internet. Prošle godine kada sam po 'iljadupetstoti put zvao Vaše operatere i objašnjavao im da mi krči telefon, da se jedva čuje sugovornik te da mi konstanto "pada" internet konekcija, Vaš operater mi je objašnjavao da "vjerovatno imam neki virus na kompjuteru". Probao sam instalirati najnoviji antivirus na fiksni telefon da bi riješio krčanje, ali mi nije uspjelo pa mi je nakon toga drugi operater rekao da sam već prijavio taj problem (ma nemoj mi reć') i da je tehničar bio na terenu prije par mjeseci (kada sam to i prijavio) te da se problem vodi kao "djelomično riješen". Znači djelomično imam net/telefon, ali zato račun dolazi u potpunosti. Eto bar nešto. Nakon 72 sata od prijave (čitaj 5 dana) tehničari dolaze na teren i mijenjaju 100 metara trulog kabla kojeg onaj prvi tehničar nije mogao zamjeniti jer on to valjda voli ostaviti djelomično sređeno. Evo danas ujutro sam ponovno online nakon što sam u četvrtak prijavio da sam po neznam koji put ostao bez fiksne linije i interneta. Od četvrtka do utorka = 72 sata. Ažurno kao i uvijek. Ovo su samo neki od primjera jer da idem pisati sve naše zajedničke doživljaje morao bih tipkati jos bar 10 dana, a u to vrijeme će mi sigurno bar 14 puta "pasti veza" pa nema smisla da pretjerujem.
I pitanje za kraj (operater mi nije znao odgovoriti).
Pošto sam neizmjerno zadovoljan Vašim uslugama, zanima me da li postoji opcija da potpišem doživotni ugovor sa Vama i po mogućnosti isti oporučno ostavim potomcima ?
Sa štovanjem,
Nikša
p.s. ako me nekom silom uspijete natjerati da vam platim telefonski/internet račun za ovaj mjesec, trčat ću gol po korzu sa T-com kapom na glavi, velikim T na oba guza i rozim štiklicama.