View Single Post
Staro 15.01.2013., 14:57   #1
tosokt
Registered User

Datum registracije: Jan 2013
Resetiranje tompsona 780wl + bridge mode

Pozdrav.

Dogodio mi se nekakav neočekivani problem. Nažalost, moram se malo raspisati da bi mogao objasniti.

Kupio sam navedeni ruter i resetirao ga, bio je od t-coma, ja sam mu stavio njegov firmware. sve je super radilo.

Taj ruter mi je trebao da ga spojim na broadband modem (ruter) od mojeg ISPa jer taj ima samo jedan izlaz i nema wlan. Znači, htio sam postaviti ruter u bridge mode tako da se mogu preko njega spajati putem wifija na ovaj koji mi daje net.

Nadalje, otvorim tog tompsona i idem podesit opcije, i nije mi radilo. Neznam zašto, no nebitno. Stisnem ja reset na tvorničke postavke, on ga resetirao, i nakon toga sam krenuo opet da pokušam, ali tu je nastao problem. Nakon što sam napravio taj reset, više nisam mogao ući u njega preko browsera.

Nakon toga sam mislio da se sjebalo nešto s firmwareom, pa sam pokušao opet stavit najnoviji, otvorim ga u onom speed touch upgread toolu, on ga pronađe, ali mi ne prihvaća password. Ja password nikad nisam mjenjao. Pokušao sam "Administrator" kao user i pod password različite kombinacije, od serijskog broja rutera do onog access codea, ali ništa, uvijek mi javlja da nije ispravno, i sad neznam što bi više napravio.

Da li je netko imao sličnih iskustava s time ili sam očito jedini koji je nešto zabrljao?

Unaprijed vam se zahvaljujem na odgovorima
tosokt je offline   Reply With Quote