NEMA NA CEMU SLOBODNO SE JAVI KAD NESTO ZATREBA!
Samo da napomenem onaj stock rom od TELE2 sto sam postavio prije par postova,danas sam ga skinuo i pogledao,ONO NIJE KALSICNI ROM SPAKOVAN U ZIP FAJLU ZA INSTALACIJU,ono je backup roma samo zipovan,znaci morate napraviti one clockworkmod,backup itd foldere u njega spakovati backup (odzipovati Original.zip i izvaditi sve iz foldera original) i onda iz recoverya uraditi wipove,formate i restore zatim,ako neko bude imao problema neka se javi pa pokusacemo rijesiti
EDIT: Ovako nisam bio lijen pa sam skinuo oba ona roma sto sam postao za vas kao tele2 original,prvi rom tj. backup (onaj tele2 rootani.rar) mi nije radio,nisam ga mogao uopste restorati,zatim sam isprobao onaj sa drugog linka ORIGINAL.ZIP,raspakovao ga napravio foldere ovim redosledom
clockworkmod>>backup>>2013-01-14.15.00.00>>(ovde paste svega iz foldera original) restorao ga iz CWM-a ali se javio problem pri pokretanju,nije se htjeo pokrenuti vec me ponovo vratio u recovery,zatim sam ponovo uradiowipe i format svega i uradio ADVANCE RESTORE I TO SAMO RESTORE BOOT I RESTORE SYSTEM i onda reboot system now i onda se pokrenuo i mislim da je to vas originalni tele 2 (gledao sam u postavke>>o telefonu) mislim da je to to,da android je 2.3.3!Sad me zanima kakva je bila bootanimacija kada ste ga pokretali,jel pisalo samo android ili je bio onaj vatromet,na ovom samo pise ono android,a neko je rekao da je bio onaj vatromet ako jeste,javite pa cu je ubaciti i vidjecu da sve spakujem ili kao backup opet ili kao zip za install!