View Single Post
Staro 15.01.2013., 05:01   #1
bego2
Banned
Moj komp

bego2's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
(riješeno) Problem sa instaliranjem Win XP

Kupio sam jedan komp iz prodaje i čovjek dosao do mene da isprobano, vidio sam da radi, nisam nista pokretao ali je radilo. Bio je win7 gore, reko idem xp stavit jer je malo stariji komp i gospodin za koga je komp zna bolje na xp, i tako pokrenem ja install, dode do ekrana gdje trebam stisnut "enter" da bi instalirao win i to uspijem, i onaj "f8" za prihvaćanje bla bla bla prihvati ali neće odabrat disk na koji će instalirat win, tipkovnica se jednostavno isključila poslije druge opcije (f8), vidim da se isključila po lampicama na njoj. Restartam ja komp kad mogu potvrdit i enter i f8 i odabrat disk ali sad neće da radi da odaberem koji format hocu. tu sam odustao, restaratao ga i da bi usao u stari win7 samo se rusi, restarta komp, i tako par puta. Onda sam vratio bios na original postavke i tu je poceo zvučnik tulit u ritmu sirene, izvadio sam bateriju i nema tuljenja ali i dalje se rusi kad digne win, jedino radi u safe modu malo duze, kad krenem nesto instalirat zaledi se.

Onda sam izvadio hard i formatirao ga na svome kompu u nadi da ću time nesto postić, ali nista i dalje neće prihvatit tipkovnicu. tipkovnica koju sam dobio sa tim kompom je ps2, a probao sam i sa usb tipkovnicom, ista stvar, radi pa ne radi.

konfa je, probao sam vadit rame ali sve je isto, ne pregrijava se proc iako u everestu kaze 67 stupnjeva a hladnjak je mlak na dodir.

CPU - Intel Pentium 4 3.00GHz
GPU - nVidia GeForce 9800 GT
MBU - ABIT AL8 3rd eyeII uGURU
RAM - DDR2 800MHz 2x1GB KINGMAX
RW - Samsung pržilica
HDD - Maxtor 250GB S-ATA model 6V250F0
napajanje - ATX350PNF 350W

Da nema na matičnoj neka postavka koja zeza? nesto za tipkovnicu?

Hvala na pomoci.
bego2 je offline   Reply With Quote