View Single Post
Staro 14.01.2013., 20:35   #666
ti.le
[CTN]Mr.Ti
Moj komp

ti.le's Avatar

Datum registracije: May 2007
Lik koji radi perseus je uzeo dijelove iz Update 7 kernel sourceova koji sadrze neke stringove koji spominju taj VTU0 cip, po cemu zakljucuju da ima neki FIX. ELLA kernel je takoder baziran na tome i sadrzi taj dio koda.

A buduci da nitko nezna u cemu je tocno problem, i sto bi fix trebao raditi, pretpostavlja se da je cip vec mozda dobio po pi... do sada, pa jos uvijek moze krepat...

Citiraj:
Autor DanXo Pregled postova
Da stvar je ta da se to vani rješava bez pitanja čak i ako mob ide u download mode i vidi se da je gore custom software (rom, kernel).

A što se tiče zadnjeg update ELLA nema to nikakve veze s tim da mob ne krepa, ja sam ga imao gore i krepao mob bez obzira na to. Za sada jedino kaj možda ali samo možda rješava SDS u presus i Yank kernel.

Ali naravno sve to ispada da je mob sranje kad krepa ali morate računati da je to samo prva generacija i većinom 16GB tako da je to jedan jako malo broj u odnosu na 40 mil. prodanih uređaja. A očito Samsung zna o čemu se radi kada mijenja s istom revizijom jer oni tvrde da će izdati zakrpu za to.

Mob mi je od četvrtka u Mobisu i nadam se da me nebudu sje.... Ja sam već kontaktirao i T-mobile (ponovno) i Samsung HR da vidim što se može učiniti ako ovi iz Mobisa odbiju popravak i ponište mi garanciju.

Tako da ću vas obavijestiti kada dobim mob natrag.
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO
ti.le je offline