Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 14.01.2013., 13:06   #5416
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor vga killer Pregled postova
Bez fullscreen window moda ne palim igru....stalno alt-tabanje inace ubije igru na pol minute...ovak ko beba radi
Meni je sve normalno radilo, možda je stvar do količine memorije... Nikad nisam imao problema s vraćanjem u igru.

Sad pak imam problema s nekim overlay programima (objectdock i fences) jer se kolju koji će biti on top. Al ajde, radi ipak bez trzanja.

EDIT:

Imam dobru opremu za barba za farmanje MP<=5, to sam ja furao jaaaako dugo.

Najradije bih cijeli komplet mijenjao za jedan dobar item koji bi mi digao DH, barbu ili wizza...

Ima opreme za opremit jednog i još pola barba skoro, ali recimo da sa nekim setom itema koji daje najbolji omjer resistova, HP i dmg ima ove vrijednosti:

DPS 60-70k
1h+1h: axe 870DPS 230STR 53%CD + sword 950DPS 184STR 56%CD
alternate: 1h spear 760DPS 125STR 58INT 222VIT 61%CD socket!
ili tek toliko da se proba 2h prije nego kupite skorn 1230DPS 190STR 102VIT socket
bul kathos wedding band legacy (6%AS, 23%CD, jedan od jačih), lako se skombinira sa non-legacyem, tako sam furao

cca 33k HP i 400 all res
CC 38% sa sjekirom kao main i weapons master i ruthless passive
CD 362% sa 1h+1h, može ići do 467% ako zamijenite offhand sa ovim support spearom, tu je negdje damage a vit ide u nebo, preko 40k HP onda
LPH 280 na prstenju

I mislim da vam niš ne treba više. Imate sprint barbu za prilično efikasno farmanje.

Još dajem dvoje hlača, možete malo smanjit dps, povećat HP i resistove, uglavnom, malo šarati sa svom opremom koju dajem.

To je nešto slično 10mil budget barbu s neta, s tim da se za chest, troje hlača koje dajem i helm može sigurno dobiti 5mil (brzinsko glednje sad na AH kaže 8mil, al eto recimo realnih 5)...

Što ja znam, javite se pa da dijelimo Nisam stavljao na AH baš zato jer možda nekom dobro dođe. Kupite još za milijun IK belt i gloves i imate resistova ko pljeve (cca 140 više tj. 550).

Zadnje izmijenjeno od: De5tr0yer. 15.01.2013. u 01:43.
De5tr0yer je offline   Reply With Quote