View Single Post
Staro 14.01.2013., 10:59   #656
ti.le
[CTN]Mr.Ti
Moj komp

ti.le's Avatar

Datum registracije: May 2007
To sto samsung kaze mi u nasoj lijepoj si mozemo , barem ja mislim, objesiti macku o rep...

Da, vani uglavnom mijenjaju, no questions asked, ali procitaj malo komentare i od, indijaca npr: procitao sam par komentara da ih odbijaju ak nadu bilo kakav izgovor, ostecenje, vlaga...

Eh, sad da li mogu vidjeti da je rootan, i sl: SDS moze bit na dva nacina, mrtav potpuno, i tu ti ne mogu nista dokazati (naravno osim ako ti nisu se razmazali indikatori za vlagu), i polumrtav, daskle daje neke znakove zivota, ali ne radi, mozes u download mode (ali ne mozes nista novog flashati), i tu ti moze iscitati da li je custom firmware, i flash counter. Eh sad kako bi se ovi nasi na to ponasali, pitanje je...

Naravno, ja sam sebi flasnuo najnoviji XXELLA, root preko CF-autoroot, i onda triangle away, i sad pise counter:0, status: official. Ali druga stvar, dosta ih se zali da sa bootloaderima koji dolaze sa sluzbenim XXELLA, im triangle away ne radi, i da im nakon svakog bootanja se counter vrati na 1. Meni ne (ali ja sam i dalje na vise-manje sluzbenom, stock kernelu), a i citajuci komentare tih ljudi, dovodim u pitanje njihovo razumiojevanje icega...
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO
ti.le je offline