Tema: DotA 2
View Single Post
Staro 14.01.2013., 08:33   #1311
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor OuttaControl Pregled postova
ma ja sam dugogodisnji igrac dote, al moram priznat da ima par stvari sta mi se nesvidjaju, a to su novouvedeni(zbog itema il zbog sebe i itema) superkeriji, a to su: Sven(difuzija ne ponistava ulti vise), Traxes(bolestan agility kad nema nekog blizu tebe, a ti si traxa tesko da ce bit, uvik se kasni u fight sa njom) i PL(jos iluzija ?!?!?!),
svakom keriju tribaju itemi i sam moze dobit partiju, samo sta je problem sta navednoj trojci triba 7000g itema da sami dobiju partiju(,sven: bkb krit i madnesica dok drugima(neda bog da je s njim magnus u timu),trax lotar dominator i krit bkb po potrebi, PL difuzija eventualno radiance i ja mu znam i lifesteal spojit
a imamo naprimjer prije jednog od najacih kerija - maginu kojoj triba minimalno manta, lifesteal,BFury, pozeljno nesto za hp osim mante i bkb, da bi dobila partiju

a i ima jos par ne izbalansiranih heroja(Dirge,ajd magnusa su nerfali malo), al opet to nije previse pretjerano izrazeno ko u ovih

e da i jos jedan problem zasto su ovi heroji sad OP je taj sta novi(meni je novi ) blademail vraca magical damage, kojeg navedeni BKB ponistava, tako da ti blademail protiv njih ama bas nista neznaci, jer ce se zaletit na tebe samo pod BKB-om
dirge je dosta nerfan u zadnja 2-3 updatea, nije više ni sjena onome što je bio, a traxice nema u captains modu još uvijek, tako da će vjerojatno bit nerfana isto.

Iako ima istine u ovome što pišeš, dota je timska igra i nema nerješivoga ako je cijeli tim na razini.