View Single Post
Staro 13.01.2013., 21:21   #38
vision19
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2011
Citiraj:
Autor tutix Pregled postova
Imate vi kakve izvore za ovo ili su čisto naklapanja? Mislim za optiku i za ovo onemogućavanje T-Coma da dumpa cijene...
To sam i ja pitao i još odgovora nema prema čemu bi se dalo zaključiti da su nelogična naklapanja. Nadam se da će nas netko uvjeriti drugačije.

Citiraj:
Kolega ovo sve stoji ali ipak se slažem s D1viry-em. Nažalost većina MaxADSL korisnika je brijem "stara garda" ili ekipa iz mjesta u kojima ne postoji bolja opcija (Vip stick slabo lovi dok si Bogu iza j*** leđa).

To nije više HT na koji briju umirovljenici koji i dalje misle da je to od POŠTE! To je dojče telekom koji istim tim umirovljenicima ustupaju parice koje su oni dobrano platili po još bezobraznijim cijenama.

T-com ima jako dobru strategiju kako da zadrže postojeće korisnike iz Donjeg Frfljvovca
Isto većina toga što si napisao stoji i točno je. Ja imam opciju preći s MaxADSL-a na neke druge opcije, nisam pod ugovorom ali mi niti jednog trena nije palo na pamet to učiniti. Platim malo više, ali u zadnjih 7-8 godina sam imao 1 problem i to kada je tip na traktoru presjekao svu optiku i odsjekao pola Slavonije od svijeta (i to se riješilo u roku odmah). Nikada nikavih problema nemam, porast pinga, pad brzine i sl ništa. Susjedi imaju neke druge opcije i na moju veliku žalost uglavnom mene zovu svaka 2-3 tjedna kada im nešto ne radi. Da ne pričam o uploadu i sl tragikomičnim podacima. A pametni su bili kad su mi kenj*li da će ih xyz operater izaći jeftinije.

BTW otišli smo u OT ovo je tema o HEP-u

Zadnje izmijenjeno od: vision19. 13.01.2013. u 21:26.
vision19 je offline   Reply With Quote