View Single Post
Staro 13.01.2013., 18:19   #652
DanXo
Registered User

DanXo's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
Autor Mar Pregled postova
Meni se sve čini da taj "bug" i nije toliko slučajan
Ako im se ovo "slučajno" desilo, znači li to da sad bez nekog problema mogu programirati mob da crkne nakon recimo 25-26mj, taman nakon isteka jamstva?
Vrlo moguće da je neko prilikom programiranja kad da krepa fulal nekaj pa je premalo vremensko razdoblje s programiral.

Ali da je moguće da se programira takvo nešto, i je. Sad ne možda na nekih 26 mjeseci al recimo na nekih 3-4 godine, to onda i nije tako sumnjivo a i taman se preskače jedna do dvije generacije novih mobitela. (taman dok izađe S5 ili S6 ako će se tako zvati). Onda nikome nije sumnjivo dok krepa a opet je sigurno da će korisniki kupiti novi mobitel. Možda neće kupiti Samsung jer je krepal, nego HTC, Sony ili nešto treće. Ali će korisnik HTC-a isto tako misliti dok njemu krepa mob pa će kupiti Samsung i tako u krug.

A recimo da ne krepa mob tako, zašto bi SIII mijenjao sljedećih 5-6 godina ako me služi? Pretpostavka da niste neki uber techno geek koji mora imati najnoviji gadget. Ja recimo poznajem još puno ljudi koji koriste non-touch mobitele stare i čekaju da im krepa pa će kupiti novi.

To je naravno moje mišljenje ali ako malo pogledam kako se stvari odvijaju vrlo je moguće da se nešto takvo odigravat. Ako je greška u hardware-u zašto Samsung onda stavlja istu reviziju matične, a ne novu ako se neda riješiti softwareski?