Citiraj:
Autor m4dm4n
A vi se živcirate... Šuti i igraj.  Uvijek ima budala, i početnika, i klinaca i ne znam čega sve ne. Zato postoje klanovi i takve stvari za prave igrače. I ja poludim bezbroj puta, ali nakon sekunde se sjetim, pa to je samo igra. 
|
Je, imas klan i napravis platoon i par vas ima koordianciju a svi ostali su debili. Mislis da mozes sa 3 tenka pobit 15? Teoretski mozes i sa jednim, al nije bitno.
Dok god ljudi igraju igru sa grindanjem gdje nije bitno dobio/izgubio samo da dobiju exp jer ih win ratio drzi na oko 50%, nece se trudit. Igram od closed bete, i ama bas nikad nije bilo gore nego danas. Kvaliteta igraca debelo opada.
Il su apsolutni debili, il lemming train, il sjede i pricaju, il se parkira njih 2 u sami kut iza artiljerije, il AFkaju prvih 5-7min. Od 10 partija imam mozda 2 normalne, ostalih 8 ti digne tlak u orbitu. Prijavljujes idiote i AFkere, i danima ih mozes nalazit da opet igraju na isti nacin.
Volim one sta kazu igra mi sin, imam 10g, a od 9k odigranih partija ima 1k pobjeda, tome odma smjestim granatu sa O212 u dupe. Iz principa, ako neces igrat kako treba, neces nikako. Ako hoces ucit, mrs igrat sa Loltraktorom, kad vidim noobove sa tier 8-9-10 tenkovima kako igraju, pokaze se koliko je pay-2-win unistio ovu igru.
A sami MM je toliko pokvaren da jednoj strani da sve pozitivne igrace sa minimum 55%, a tebe baci sa idiotima sa 17% ucinkovitosti. I ostani miran...