View Single Post
Staro 13.01.2013., 11:27   #632
DanXo
Registered User

DanXo's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Malo sam tražio po forumu i nisam nigdje našao da se spominje o "iznenadnoj smrti" Galaxy SIII. Uglavnom moj je krepal ovaj tjedan srijedu unatoć zadnjem Samsungovom update ELLA (flashana UK verzija). Znači ta stvar nije popravila problem i mob je krepal i odnio sam ga u T-mobile koji to šalju u mobis. Kao što se zna Samsung je prizano krivnju tj. mijenja popravlja takve uređaje jel bio rootan ili ne na vlastiti trošak. Pošto nikad nisam imao dobra iskustva s Mobisom ja se nadam da će ovaj put postupiti ispravno i popraviti mob.

Jedini fix za sada koji bi trebao riješiti problem je flashanje zadnjeg Persusu kernela ili kernela koji ima onaj Philipz recovery. Za sada sve S3 prve serije na original ROMovi imaju taj bug i vrlo vjerojatno će krepat. Za sada se spominje neko razdoblje od 150 - 200 dana moji je radio cca 180.

Sad mene zanima da li je nekome krepal S3? Da li se u HR to rješava kako treba, znači da se zamijeni matična i složi mob? I kakva su vaša iskustva s Mobisom u zadnje vrijeme jer moja loša iskustva su malo starija pa reko možda su se popravili?