View Single Post
Staro 13.01.2013., 10:30   #38
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor chumaman Pregled postova
Ma izgleda da nije samo problem u cvrčanju,naponi su krajnje čudni,očitavao sam ih s
Aidom i HWiNFO i stanje je poražavajuće za napajanje takve klase +5V je 5,4V
a +12V je 10,5V,ploča je sapphire A75 Pure Platinium a proc A4-3400 ako to uopće ima utjecaja na napone ali mislim da nema.Očitanja su istovjetna s oba programa.
iskreno, ako je 10.5V, cudo je da sistem uopce radi . drugim rijecima, sto se tice programa i napona - tome se ne vjeruje nikada. govorim iz iskustva, jer s jednim napajanjem ista ploca ocistava jedne vrijednosti, s drugim druge, a naponi sasvim ok.

ili da budem jasniji, vjeruj jedino multimetru. sad ok, nema to svatko u kuci, no najobicniji kosta 50-60 kuna i isplati ga se imati. postavis na mjerno podrucje od 20V istosmjerne, upiknes u neki od molexa obje kleme i odmah vidis koliki je napon (zuta i bilo koja crna).

uglavnom, nikako ne mora biti istina naponi koje prijavljuju aida, everest, speedfan itd bend . cak, najcesce prikazuju krive informacije .

Burko je offline   Reply With Quote