Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 13.01.2013., 10:22   #6505
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
e' moj Sysse, supermoderatorstvo i novac su te uspavali, pa mozes odsutiti navod, od stoljeca LG-a

Citiraj:
Autor jean luc Pregled postova
ljudi tvrde da je najbolji konverter današnjice, BerkleyAudioDesign (ima ga za kupiti kod nas) uspijeva predvidjeti dijelove skladbe koji fale!!! na snimci (zbog nedostataka opreme za snimanje), pa da bi ih onda uspjeli re-kreiati onako kako su izvorno bili odsvirani.....
Nadam se da se radi o pokusaju humora?

Ili je pala jos jedna zrtva sindroma top liste najboljih uredjaja po mediovandjelju "Computeraudiophile" ekipe?

Meni nije pricao nikakav covjek, pricam iz prve ruke, pa me gornji dio jako smeta, cak i na PCE forumu od kojeg ne trazim da plovi iznad kucnog HajFaja. No izjava je doista...

Volio bi cuti dizajnera i na najmanjoj AES konvenciji profesionalne industrije, da elaborira "Advanced input signal jitter rejection" na 5k uredjaju, koji nema ni WC komunikacije prema vani, doista upotrebljiva vrlina "najboljih" osobina danasnjice. Posebno kad bi mu oni stavili svoje pocetne 1k uredjaje iza kojih stoje timovi od +20 godina razvoja, bez da spominjem iznad.

Ako te doista zanima popis cinjenicno i tehnoloski najnaprednijih konvertora i logike danasnjice, u sektoru gdje se isti moraju i cinjenicno dokazati i koji doista ulaze u kategoriju "najbolji danasnjice" vrlo rado cu spomenuti

Nije mi zelja nikoga podcjenjivati, spomenuti Berkley je moguce sasvim solidan uredjaj ali je jasno projektiran i cijenom i namjenom, te posebno grupaciji kojoj se obraca.
Visage je offline   Reply With Quote