View Single Post
Staro 13.01.2013., 03:45   #940
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Autor JozicA Pregled postova
blago tebi, ja je igram iz gusta, i to ne redovito (a evo i zasto), evo veceras idem par partija odigrati, uzmem object261, bio sam ziv 72sec, scout se usetao u bazu i polupao me, izadjem van uzemem hummela, pokrenem, opet scout nakon 2min, uzmem is4, gledam tim, svi na jednu stranu kao kompozicija vlaka, i svi izginuli u roku 3min,neda mi vrag mira uzemem T150 (tier VI, kontam biti ce ok MM), uglavnom kad sam vidio sta ljudi rade samo sam sletio u jezero i utopio posadu

jednostavno previse, stvarno previse (neznam kako da ih nazovem) igra ovu igru u zadnje vrijeme

ugasim WoT i upalim diablo3 (za wot cekam ponedjeljak, nije vise vikend za tenkove)
Kod mene nije tako strašno,2 od 10 partija bude takvih situacija kakve si opisao,ostalo istina igram s debilima,ali nema tolikog kretenizma...Ako ne napravim barem 3000 damage-a (T7,8,9),gubimo...rijetko kad me stavlja s igračima sličnim meni,većinom igram s idiotima s katastrofalnim statistikama,neznam zašto...kad udjem u platon s ekipom iz klana,bude nas 90% zelenih,kad sam sam,igram s crvenima,narančastima...(gledajući xvm).

Trpam eure tu i tamo jer ne mogu igrat često,pa me skupo dođe,jer želim napredovat,a fakat treba puno borbi odrađivat da ideš naprijed...tako da,premium account stalno uzimam,+ lovu zarađujem s KV5.