View Single Post
Staro 13.01.2013., 01:03   #584
ante2
Premium
Moj komp

ante2's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Citiraj:
Autor fishkal Pregled postova
Prestigio 4300 jednostavno ne može uhvatiti točnu gps poziciju. Vozio sam od Španskog do WestGatea, i prema gmapsu sam cijelo vrijeme bio u Savi ili na livadi. Ovako loš gps lock nisam vidio odavno. Čitam nešto o sličnim problemima sa ICSom općenito.
Netko ima sličan problem?
Imam 1.09 soft i koristim dve SIM kartice: Tmobile u 1. slotu i Tomato u drugom.
Nadalje, često mi piše da je kartica u SIM slotu 1 nestala pa se ponovo pojavila ili pak poruka "restricted access changed". Ponekad jedna kartica od u Aero mod pa se nemože odatle izvući i tako slične stvarčice. Također u nekim zatvorenim prostorima, signal je dosta slab ili ga nema.

Za neke koji imaju iskustva:

1. što se od toga rješava odlaskom u servis?
2. vidim da rekonektaju antenu, daju novi, pokušavaju pješice upgrade od 1.06 naviše.

Inače, s mobitelom sam jako zadovoljan osim ovih majmunarija, GPS me najviše osobno smeta.

Pomagajte oko čega kod znate
Moj savjet ti je da masiras servis (budi pristojno dosadan ) jer gubljenje kartice tj SIM-a nije bas mala stvar, a telefon iako spada u jeftinije sigurno nije jeftin (meni 150 kuna nije malo, a kamoli 1500 kn).
Pozzz i sretno

ps- evo ja jos cekam da im dojde model 4500, jel ko zna sta o tome kad ce doc i oce li uopce, da ne cekam (ko budala) uzaludno Godoa
DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance
Carbide Series Air 540, Corsair RM750i
CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud
DELL U2515H
Synology DS413

Zadnje izmijenjeno od: ante2. 14.01.2013. u 10:13.
ante2 je offline   Reply With Quote