View Single Post
Staro 12.01.2013., 16:34   #4357
Gongy
Registered User

Gongy's Avatar

Datum registracije: May 2012
Citiraj:
Autor Mihael Pregled postova
Ma ne treba boot animacija, obrisao sam onu šugavu samsung što je rus nagurao, kao i poprilično glasan i iritantan power on zvuk.

Stavio sam ovu temu
https://play.google.com/store/apps/d...Lmljc21kcGkiXQ..

i holo launcher i mob izgleda i radi odlično. Čak vidim da sestra drži nexus live pozadinu. Maknuo sam bezvezne aplikacije što je natrpao i stavio quickpic za slike, mx player za video i link2sd.

Ono što ne mogu nigdje iskopati pa ako netko ima link molim nandroid backup stock tele2 roma.
Ne...nisi me razumio,ono je bootanimacija sa stock roma,ako ti treba (kao sto sam napisao bootanimacija na stocku tj android 2.3.6 se nalazi u DATA\LOCAL),a backup imam svog stock roma ali posto sam ja iz BiH ne znam da li tebi odgovara taj backup!A MX player,jos sam nabacio PRO (paid) verziju,sam zamjenio BSPlayerom,manje zauzima i mogu na njemu slusati muziku pa mi automatski ne treba ni music player,pristojna igracka za free!Fundowsky je ovde negdje na forumu postavio cini mi se backup tele2 stocka samo je cini mi se prije pokretanja (reboot system now) trebalo uraditi wipe data jer je nesto zezalo oko pokretanja,cini mi se po sjecanju ali pogledaj malo po forumu,stock recovery imam pa ako treba reci pa uradicu upload!
Gongy je offline   Reply With Quote