View Single Post
Staro 11.01.2013., 14:08   #1327
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Bakica47 Pregled postova
Nisam baš razumio ovo na drugoj 'strani'. Uglavnom, mape su sve iz v. 2.2, samo što i njima nazivi prevedeni. Mape su Kordon, Močvara, Zaton, Jupiter, Pripiat, Crvena šuma(Red Forest), Tamna dolina(Dark Valley), Agroprom, Agroprom podzemlje, Vojno skladište(Military). U 'Crvenu šumu' prolaz u krugu tvornice 'Jupiter'. Agroprom (da bi se došlo do 2 helikoptera) prolaz kroz prostornu anomaliju na Platou u Zatonu. Za Tamnu dolinu prolaz kroz prostornu anomaliju u Kamenolomu(Jupiter). Za odlazak u 'Tamnu dolinu' dobije se obavijest nešto prije evakuacije iz Pripiata, ali zbog eventualnih problema u igrivosti bolje je tamo otići nakon evakuacije.
Aha, prostorna anomalija, to mi sve objašnjava ma mislio sam na to da je Dark Valley zemljopisno "na drugoj strani" od ovih područja i nema direktnog kontatka sa njom. Ali pošto veliš da je anomalija, tj. teleport u pitanju, sad je sve jasno. Hvala na pojašnjenju.

Iskreno, sve po opisu mi se čini odlično, jedino me malo bode ovo što si preveo područja. Ipak, Dark Valley više seksi zvuči od Tamna Dolina
Brko je offline   Reply With Quote